4ο ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ “RUNNING THE GLOBE FOR ZOI ΙV”

4ο ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ “RUNNING THE GLOBE FOR ZOI ΙV

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 Το “Running the globe for ZOI- ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ” ξεκίνησε πριν 4 χρόνια στη μνήμη της Ζωής Ταμπάκη, μιας υπέροχης φίλης και προσωπικότητας που χάθηκε  από Μελάνωμα στα 35 της χρόνια. Η Ζωή υπήρξε μεταδιδακτορική συνεργάτης στο Albert Einstein College of Medicine στη Νέα Υόρκη. 

Λίγους μήνες μετά το θάνατό της και με αφορμή τον αγώνα δρόμου SHORE RUN που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Seattle που σκοπό έχει την χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο, οι φίλοι και συγγενείς της Ζωής αποφάσισαν να τρέξουν, να περπατήσουν ή και να ποδηλατήσουν  ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο την ίδια μέρα και ώρα.

Έτσι τελείως αυθόρμητα, από μια πράξη αγάπης ως προς τη Ζωή, δημιουργήθηκε το 1ο RUNNING THE GLOBE FOR ZOI, όπου συμμετείχαν οι ακόλουθες χώρες  που φαίνονται στον παρακάτω χάρτη.

Το ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ  έχουμε την τιμή να περικλείεται και στο πρόγραμμα του Melanoma Research Foundation, ως επίσημη πια διοργάνωση.

Πέρισυ, στο 3ο «ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ» συμμετείχαν 13 χώρες, και στο Ηράκλειο  πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το  Σύλλογο Μαραθονοδρόμων Κρήτης και τον Όμιλο εθελοντών κατά του καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ και την υποστήριξη του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος Ηρακλείου.

 

Με αυτή τη δράση καταφέραμε να καταθέσουμε στο Ελληνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 500 ευρώ για τη μελέτη « των προληπτικών παραγόντων για την ανταπόκριση των ασθενών με μελάνωμα στην ανοσοθεραπεία» με την συμβολή της ιατρού Ελένη Γκόγκα,  ογκολόγο-παθολόγο αν. καθηγήτρια στο «Λαϊκό» του ογκολογικού τμήματος.

 

ΦΕΤΟΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ :

  • Να υποστηρίξει την αγορά ψηφιακού χαρτογράφου σπίλων από τη Δερματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης
  • Να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με αυτή την ασθένεια, την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία της.

 

Με διοργανωτή τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 στα Λιοντάρια ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στις 08:30 πμ  στη Λότζια.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Α) για ενήλικες: 4 χλμ  (Λιοντάρια-Κούλες-Λιοντάρια) για τρέξιμο ή πεζοπορία, και

Β)Για τα παιδιά 1χλμ από Λιοντάρια –Τέλος 25ης Αυγούστου-Λιοντάρια

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 5 ευρώ για ενήλικες και 3 ευρώ για τα παιδιά.

ΕΠΑΘΛΑ-ΔΩΡΑ: Με την εγγραφή θα δοθεί αναμνηστική μπλούζα και δίπλωμα στους συμμετέχοντες.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
Καμπαξής Σπυρίδων (υπεύθυνος διοργάνωσης) γραφείου 2810344774 & κινητό 6972016000
Αντωνογιαννάκη Χρυσή
(πρόεδρος του ομίλου εθελοντών κατά του καρκίνου-ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ)

Σταματάκη Αγάπη (εκπρόσωπος του “ Running the Globe for Zoi” στην Κρήτη)