ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ 73 χλμ. ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΜΟΝΗ ΚΟΥΔΟΥΜΑ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 5-6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Προπονητική πεζοπορία & τρέξιμο 73 χλμ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή & το Σάββατο 4-5 Ιουνίου με σκοπό ενός τάματος στην Παναγία και συνδυασμό την προπόνηση , Στην πεζοπορία-τρέξιμο όλοι οι συμμετέχοντες τρέχουν βαδίζουν ομαδικά δίχως ανταγωνιστικό χαρακτήρα.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 4-5 Ιουνίου 2020

ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: 17:30 στην πλατεία Σινάνη στην περιοχή Ατσαλένιο.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 18:00 με ώρες προβλέψιμες πορείας-τρέξιμο 13-15

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση πλατεία Σινάνη-λεωφόρος Ούλαφ Πάλμε – Βασιλειές- Σίλαμος- Αρχάνες-Χουδέτσι- Τεφέλι-Λιγόρτυνος-Χάρακας-Παράνυμφοι-Μονοπάτι-  Ιερά Μονή Κουδουμά.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους , με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να είναι άρτια προετοιμασμένοι για τόσο μεγάλη απόσταση να έχουν ξανατρέξει η περπατήσει παρόμοια απόσταση η μαραθώνιο και να είναι απόλυτα υγιείς. (δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή σε άτομα που δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις)

ΣΥΝΟΔΟΙ- ΑΝΑΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: θα υπάρχει συνοδεία των αθλητών με αυτοκίνητα ανάλογα από τον αριθμό συμμετεχόντων για να γίνει και η επιστροφή των αθλητών-πεζοπόρων από την Μονή Κουδουμά. Κατά την διάρκεια όλης της πεζοπορίας (εκτός από το μονοπάτι θα γίνεται ανεφοδιασμός των αθλητών- πεζοπόρων)

Οι συμμετοχές για την σπουδαία αυτή διαδρομή συμπληρώθηκαν οι πεζοπόροι που θα κάνουν αυτό τον πεζοπορικό άθλο είναι έντεκα: Καμπαξής Σπυρίδων- Αρχάβλης Ελευθ’εριος-Βαρανάκης Ζαχαρίας- Βραβορίτης Ιωάννης-Περράκης Παναγιώτης- Καλουρής Αντώνιος- Ιμπραχ’ιμι Ιωάννης- Φανοργάκης Δημήτριος-Βλαχάκης Μιχάλης- Αποδουλιανάκης Ευάγγελος και Κορωνάκης Ιωσήφ.συνοδοί θα είναι οι κ.κ. Δουλουμπέκης Κωνσταντίνος και Ασημιανάκης Μιχάλης.

παρακάτω το αναμνηστικό δίπλωμα που θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες.